2018-08-28 05:29:43• hírek • Blikk.hu

Rákkal küzd az Omega tagja

Benkő László is a rákkal harcol, a körülötte történő események pedig egyre nehezebbé teszik a küzdelmét. Két barátját is elveszítette a rák miatt a közelmúltban.

„El vagyok keseredve! Már nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék a halálra” – nyilatkozta a Borsnak Benkő László, aki nemrégiben két barátját is elveszítette. Először Orbán József távozott az élők sorából, majd Székhelyi Józseftől kellett elbúcsúznia: mindkét barátja ugyanúgy rákkal küzdött, ahogyan ő is.
 

Bár az orvosok kecsegtetik a gyógyulással, Benkőnek ilyen körülmények között napról napra nehezebb elhinnie, hogy ez lehetséges. Elmondása szerint tisztában van vele, hogy a napjai meg vannak számlálva. Mindennel elkészült, amivel kell, megírta a végrendeletét is, hogy biztonságban tudhassa a családját a legrosszabb kimenetel esetén.
 

Feladni ugyanakkor mégsem akarja.

„Legutóbb három hónappal ezelőtt voltam CT-vizsgálaton, akkor jó híreket kaptam, és csak remélni tudom, hogy holnap is jókkal szolgálnak. Szerdán ugyanis megvizsgálnak, így kiderül, hány kezelésre van szükségem” – mesélte a zenész.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: